Tapahtumat

Verkkolähetys: Miltä näyttää Suomen työttömyys- ja lomautustilanne?

Mikä on työttömyys- ja lomautustilanne Suomessa? Paljonko työttömiä ja lomautettuja tällä hetkellä on akavalaisilla koulutusaloilla? Kuinka pitkiä työttömyysjaksot ovat? Miten usein työttömyys pitkittyy?

29.1.2024
Lue lisää

Kutsu: Näkökulmia työmarkkinajärjestelmän kehittämiseen – selvityksen esittelylähetys torstaina 18.1. kello 11–12

Miten suomalaista työmarkkinajärjestelmää voitaisiin kehittää ja järjestäytymistä edistää? Miten verrokkimaat Ruotsi ja Saksa ovat kehittäneet omia järjestelmiään, ja mitä voimme oppia niiden kokemuksista?

15.1.2024
Lue lisää

Akava Works -talousennusteen esittelylähetys

Millaiset ovat Suomen lähivuosien talousnäkymät, kun inflaatio on hidastunut selvästi ja korkojen odotetaan vähitellen laskevan? Miten pahaksi työttömyys äityy? Milloin kotitaloudet ryntäävät asuntomarkkinoille ja uudisrakentaminen kääntyy jälleen kasvuun?

11.12.2023
Lue lisää

Kustannuskilpailukykyvertailun esittelylähetys

Millainen on Suomen kustannuskilpailukyky suhteessa keskeisiin kilpailijamaihimme? Miten työn tuottavuuden vaikutus kustannuskilpailukykyyn eroaa eri maiden välillä? Miten Suomen vienti- ja tuontihinnat vertautuvat muihin kilpailijamaihin?

1.12.2023
Lue lisää

Akava Worksin yrittäjäselvitysten tulosten esittely ja yrittäjäpalkinnon saajan julkistus

Julkistamme suorassa verkkolähetystämme torstaina 12.10. vuoden 2022 akavalaisen yrittäjän ja esittelemme yrittäjäselvitysten tuloksia.

25.9.2023
Lue lisää

Akava Works -maahanmuuttokatsauksen verkkolähetys

Tervetuloa seuraamaan Akava Worksin maahanmuuttoaiheisen katsauksen esittelyä sekä ajankohtaista keskustelua keskiviikkona 27.9. Verkkolähetyksessä keskitytään erityisesti opiskelijoille myönnettyihin oleskelulupiin.

21.9.2023
Lue lisää